Sokerointi

Poistamme ihokarvat tehokkaasti sokeroimalla Söderkullan hoitolassa ( Laivurinrinteessä ei ole sokerointia) Sokeroinnin avulla karvat poistetaan juurineen sokerimassan avulla. Karvanpoiston lisäksi käsittely kuorii ihon hellävaraisesti. Hyvin ajoitetulla sokeroinnilla voit saada sileät paikat jopa viikoiksi.

Ennen hoitoon tuloa:

Kun saavut ensimmäisen kerran sokerointiin niin karvan olisi hyvä olla 0,5–1 cm pitkä, jotta se irtoaa helposti. Säännöllinen sokerointi irrottaa myös tätä lyhyempiä karvoja. Jos karvat ovat todella pitkiä niin niitä voidaan tarvittaessa lyhentää hoitolassa ennen sokerointia. Hoitaja puhdistaa ihosi, joten sinun ei tarvitse mitenkään valmistautua sokerointiin (muuten kuin kasvattamalla karvaa). Ihoa ei kannata kuoria ennen sokerointia eikä öljypitoisten ja rasvaisten tuotteiden käyttöä suositella hoidettavalla alueella vuorokautta ennen hoitoon tuloa. Noin 15 % ihmisistä voivat saada allergisen reaktion sokerista herkillä alueilla, joten voit tulla herkkyystestiin vrk ennen sokerointia.

Näin voit valmistautua sokerointiin:

Älä poista karvoja ennen hoitoa, karvan olisi hyvä olla 0,5–1 cm pituista
Karvoja ei tarvitse kasvattaa todella pitkiksi sokerointia varten
Älä kuori sokeroitavaa aluetta 24 tuntiin ennen hoitoa.
Vältä erityisen öljypitoisia tuotteita hoidettavalla alueella juuri ennen hoitoa

Jälkihoito:

Samana päivänä ei suositella deodorantin käyttöä tai hikiliikuntaa. Myös voimakas auringonpaiste saattaa ärsyttää sokeroituja ihoalueita. Ihon kosteutus ja kuorinta ehkäisevät sisäänkasvaneita karvoja ja pitävät ihon sileänä pidempään.